MINORITY SOUND, THE LOUDEST SILENCE - 17.10. u sarajevskom AG klubu

17. oktobra u sarajevskom AG klubu sviraju Minority Sound, industrial / cyber metal bend iz Praga i sarajevski symphonic / gothic metal sastavThe Loudest Silence. Organizatori su BHHC Booking i SMF Promotions. 


Start: 20:30
Ulaz: 6 KM (uračunata konzum. od 3 KM)











Minority Sound je industrial / cyber metal bend iz Praga (Češka), osnovan 2007. godine. Promo materijal su snimili 2008. godine,  dva full length albuma: Analysis i The Explorer, prvi 2010. godine, a drugi 2012. Postavu benda čine: Otus (gitara, programming), Gulesh (gitara, vokali), Petr (bass, prateći vokali), Šimon (bubnjevi). 




The Loudest Silence je symphonic / gothic metal kojeg su osnovali Taida i Denijal, u oktobru 2010. godine. Bendu se ubrzo pridružuje Bajro. Završavaju se 2 pjesme (Wake up in my dream, Soul reflection). U februaru 2011. se bendu pridružuju Ensar i Tibor i ubrzo i Zlatan. U maju 2011. bendu kao bubnjar pridružuje Jasmin Aganagić, iz bendova Orisons in Vain i Šamar, koji je sa bendom svirao do septembra. Od novembra na mjesto bubnjara dolazi Aleksandro Alcantara iz bendova Evading Downfall i Motherpig. 



0 comments:

Objavi komentar